Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zeven boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 360.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Afgelopen jaar kwam Ben zijn nieuwe boek ‘De Ladder’ uit, ook dit boek stond al snel op nummer één-positie in de management-toptien. Ben zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.

Ben Tiggelaar weet waarover hij praat

Voor de in één dag-seminars las hij met zijn team duizenden pagina’s ván en óver de belangrijkste wetenschappers en managementdenkers. Ook sprak hij een groot deel van hen persoonlijk, tijdens seminars en in interviews. Al deze kennis maakt Ben op een laagdrempelige manier toegankelijk.

Seminar = inhoud + impact

Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. MBA in één dag is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo, presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor je toch 8 uur lang op het puntje van je stoel zit.


 

Henk Volberda

Henk Volberda is hoogleraar strategisch management en innovatie aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam. Tevens is hij expert member van het World Economic Forum. Hij adviseert diverse Europese bedrijven over strategie en innovatie en heeft meer dan 100 internationale wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan. Hij maakt deel uit van de lijst van “The World’s Most Influential Scientific Minds” en is geselecteerd als Clarivate Analytics Highly Cited Researcher. Voor zijn onderzoek op het gebied van organisatorische flexibiliteit en strategische verandering ontving hij de prestigieuze Igor Ansoff Strategic Management Award. Hij schreef onder meer het internationaal veelgeprezen boek Building the Flexible Firm dat in het Nederlands is verschenen onder de titel De flexibele onderneming. Zijn leerboek Strategic Management: Competitiveness and Globalization wordt op diverse Europese business schools gebruikt. Recentelijk verscheen zijn boek Reinventing Business Models: How Firms Cope with Disruption en binnenkort verschijnt zijn nieuwe boek Innovatie Jij.Nu.

David Allen

Speciale gast: David Allen!

“Your mind is for having ideas, not holding them.”David Allen is zonder twijfel de beste denker ter wereld op het gebied van persoonlijke productiviteit. Hij is de auteur van de megaseller 'Getting Things Done'. Het boek isal meer dan 15 jaar een wereldwijde bestseller met meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren. David Allens slimme methoden worden door professionals over de hele wereld gebruikt om tijd te besparen en productiever te worden.David Allen is op 17 april onze speciale videogast in MBA in één dag. Live vanuit de VS deelt hij zijn beste inzichten over persoonlijk leiderschap én beantwoordt hij vragen van deelnemers.