Prijs

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen am: en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. U betaalt dus € 995,- voor twee dagen!

Tijdens MBA in één dag doet u een enorme dosis kennis en inspiratie op én krijgt u een tas vol naslamateriaal mee.
 
MBA in één dag is meer dan een snel en superpraktisch seminar. Je krijgt ook nog eens 20 uur audiomateriaal mee naar huis waarmee je een saaie file (of treinreis) tot boeiend college maakt. En je krijgt videotips om de inzichten echt toe te passen.

Voorwaarden

am: werkt samen met DenkProducties. Uw inschrijving voor het seminar + masterclass verloopt via Vakmedianet. U ontvangt de factuur van Vakmedianet en de voorwaarden van Vakmedianet zijn van toepassing.

Aanmeldingsvoorwaarden 
U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de button 'inschrijven' op deze website. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de sessie sturen wij u een herinnering en een routebeschrijving toe.

Wat kost het?
MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen am: en Denkproducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. U betaalt dus € 995,- voor twee dagen! Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc. Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten.

Verhindering
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per e-mail tot drie weken voor aanvang van het seminar. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per email van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 150,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. 

Ik wil nog meer weten
Dat kan. Bel ons op 088 58 40 433. Vraag naar Marit Oosting. Of stuur haar een mailtje op amevents@vakmedianet.nl